En natt med Englavakt

2010-07-09 @ 11:19:53   
Med ett underbart(n) kort som mamma tagit med mobilen säger vi hej och godmorgon. Engla sitter och äter vaniljyoghurt med skivade jordgubbar i ( i vår familj kliver vi upp sent )

Inatt så hade jag en riktig Englavakt,
Jag vaknade till och tvingade mig upp ur sängen för att dricka då jag var som en öken i munnen. På mig jakt in till köket efter ett glas var det något som hindrade min väg, Sviischh Boooom. Skratta? Gråta? Skratta? Gråta? Jag ville bara ta den där fula lilla boken och kasta ut genom fönstret med alla kraft samtidigt som jag skrek så alla grannarna vaknade. Men jag bet ihop, trots att det var Engla som lagt boken på ett halt parkettgolv så var det också hennes förtjänst att min rumpa inte är blåslagen och full med smärta idag. Jag föll och satte mig på ett av hennes gosedjur, det var Björne som fångade upp min lilla rumpa Tack godegud. En natt med Englavakt!


(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0