Halvlång page

2010-06-15 @ 12:53:56   
Idag har jag varit och klippt bort min halvlånga page, och snögger blev hon som vanligt ;) , är kanon nöjd och slänger in ett foto på nya frillen senare idag. (hon glömde av sig och tog en härlig dusch, blött hår är inte mitt mål att visa upp för er)

Har inte nämt det men har äntligen satt igång med körkortet är ju trotsallt 25 år snart. Datum för halkkörning är satt och hade turen att få detta gjort innan deras semester sätter igång 1600:- fattigare och ett steg närmare kortet rikare. Imorgon bär det av mot Västervik Camills syster tar studenten så de ska vi fira, det var ett tag sedan vi träffade dem så ska bli himla kul. Nu är det njutning som står på schemat och då vankas det jordgubb/blåbärs paj men vanlijkräm.

Från inget till allt. Fullkomligt älskar detta kortet Engla, Moster och Morbror

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Ida

Fan va gött de är när man klippt sig :-) Ska göra de när jag e hemma tänkte jag :D Satt och diskutera frillor med carran idag så nu e de dax haha

Postat av: lotta

dom är så fina alla3

2010-06-15 @ 21:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0