För helvete , gör något!

2010-05-22 @ 10:19:45   
Jag kikade runt och fick syn på denna videon, jag kollade jag blev helt galen samtidigt som jag blev väldigt ledsen. Vad i helvete är detta? Vart är denna världen påväg. förhelvete det är små barn på 7-8 år.

Vad är det för jävla föräldrar? Låter sina små töser framstå som rena sexobjekt! Helvete säger jag bara den borde inte vara lagligt! ÄCKLIGTMånga svordomar men är jävligt förbannad just nu.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Ingrid

från amerikanska talang va? vi såg det framträdandet på tv för ett tag sen och jag blev också precis vansinnig. det är äckligt, vidrigt och förjävligt att deras föräldrar kan tillåta det! allt för chansen att få pengar! tänk alla vidriga pedofiler som blev helt saliga av kåthet när dom såg det här. och att visa det på tv. vidrigt!

Postat av: lotta

usch pedofilernas julafton

2010-05-22 @ 17:26:39
Postat av: Cassandra

Ja de e äckligt! Konstigt att barnen blir uteseendefixerade när föräldrarna startar de. Samma att barnen ska bära märkesklader för flera 100 kronor...

2010-05-22 @ 22:34:30
URL: http://www.cassis24.blogspot.com
Postat av: MaDDelicious

Går ju inte att komma ifrån att det är JÄVLIGT bra dansat av 7 åringar, men snälla föräldrar VARFÖÖÖÖR kan de inte ha mjukiskläder eller nå fina tights och tshirt till.. Det här är ju galet??? De är för smååå för rafsett!

2010-05-22 @ 22:44:54
URL: http://maddelicious.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0