Vart är hon?

2010-05-10 @ 21:02:37   
Hon pluggar har praktik, jobbar och umgås med sin underbara familj. Ja som ni förstår finns det inte så jätte mycket tid över.

Jag är inne på min tredje vecka på praktiken, för er som inte vet är jag på Margretelunds behandlingshem. Jag är på en låst avdelning för pojkar mellan 13-20 som har tvångsplacerats enligt LVU eller akut för utredning. Kan här med säga att jag älskar mina dagar på praktiken och jag älskar att jag valde just den inriktningen när jag nu vet att det är detta eller något liknande jag vill jobba med!

Idag hade jag två redovisningar i skolan och fick yttligare 2 MVG i slutbetyg ( jag är värd att skryta ) Kommer kännas konstigt när skolan snart är slut har under denna tiden lärt mig oerhört mycket och vill bara gräva mig in i mer och mer min psykiatri hjärna är allt annat än mättad.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Mamma till Melwin

Hehe okej tack så mycket för svaret då vet jag :)

Det var så himla fint att jag funderar på att göra så jag också :)

Postat av: lotta

Passa dig just nu tror jag du går omkring o diagnoserar folk i din omgivning,studerar oss och utsätter oss för både det ena odet andra i studiesyfte.Men lugn det hör till själv tror jag du är lite manisk skoja bara.För er som inte vet har sofie tydligen klivet i mina skor men får väl hoppas att hon hoppar ur dom snart/.Sofies mamma

2010-05-11 @ 17:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0