Denna dagen fylld av irritation!

2010-09-21 @ 20:22:56   
Blev väckt alldeles för tidigt, med halv öppna ögon inledde jag dagen. Tröttheten gick över och fm fortsatte bra och sen kom den härliga em. Vi bestämmer för att ta en tripp in till stan, jag sätter mig i bilen slänger igen dörren och märker att något är i vägen märker fort att det är min mobil. Behöver inte ens plocka upp den innan jag insett att förmodligen hela displayen är pajj och YES visst var den det! Suck!

Väl inne i stan bestämmer vi oss för att beställa hem Thaimat! Kollade igenom menyn efter något med jordnötssås. Tarmen och suget SKREK efter jordnötssås. Grillspett med den efterlängtade jordnötssås fick det bli. Maten är klar och vi betalar då kläcker hon ur sig att

- Tyvärr finns det ingen jordnötssås.
- Nehe okej?
- Är okej med sötsursås?
- Ja det är okej!

Vadå ja det är okej? Så jävla trött på att jag alltid ska vara så trevlig och göra det lätt för andra. Hade jag velat ha sötsursås så hade jag väl beställt det?! Står det jordnötssås på menyn så ska det vara det om inte så kläcker man väl ur sig det innan maten är klar? ÅHHH egentligen ville jag bara skrika som ett barn. Nej nej vill inte!
Jag vill ha min sås om du så ska trampa jordnötterna här och nu med dina egna fötter.

Men det gjorde jag inte! Jag åkte hem, satt och svor i bilen precis som alla andra svenskar gör. Det får inte höras att man är missnöjd eller arg sådant tar man när ingen annan hör eller ser! Käkade min fattiga mat med fotsvett sås och 4 små taniga kycklingspett blev jag mätt? NEJ!


(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: agge

nä men jag är inte bitter ;)

2010-09-21 @ 20:27:53
Postat av: Sandra!

Haha, det låter som en uuuunderbar dag ^^ Hoppas att morgondagen blir bättre!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0