Grönt är skönt

2010-09-22 @ 11:36:27   
Som ni vet klantade jag till det rejält igår. Hur stor är chansen egentligen att du lyckas klämma din mobil i bildörren? Ringde och kollade med 3 (min nuvarande operatör) om jag kunde få en mobil igengäld av att jag förlänger mitt abbonemang en  aning,

- Ja självklart kan jag fixa det åt dig (löjligt trevlig och glad) om du binder dig i yttligare 18 eller 24 månader får du en mobil.
- Okej, men du jag hör av mig om jag bestämmer mig för att bli låst igen.
(det är nu du ska ge mig ett bättre erbjudande)
- Ja okej, ha en fortsatt trevlig dag.
- Du med.

Haha snällt va? Om ja binder upp mig på ett precis lika långt abbonemang som jag snart är klar med så får jag en ny mobil. Haha pyttsan då kan jag fixa detta vart som helst. Men eftersom att jag har ungefär 6 månader kvar på mitt abbonemang valde jag att köpa en olåst mobil så jag sedan kan välja vilken operatör jag vill.

Mobil jakten började men måste säga att jag blev besviken. Allt är touch nuförtiden och jag vill inte ha det, vägrar! Jag som skriver mycket sms och tänk bara på vintern när du måste ta av vantar och krångla haha nej jag är alldeles för bekväm. Efter mycket letande hittade jag en liten godsak bara älskar färgen!Nokia 6700 Slide

  • 2,2-tums display
  • 5MP kamera, autofokus
  • Carl Zeiss-optik
  • FM-radio med RDS
  • Bluetooth 2.0
  • 2 GB minneskort ingår
Det behöver inte vara mer för att jag ska bli nöjd. En dator har jag hemma så vi skippar all high tech och kör på det enkla och smidiga. Är det någon utav er som har erfarenhet av dessa mobiler?
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Ida

Sofie!! Jag klämde också min mobil i bildörren!!! http://frokengullmetz.blogspot.com/2010/09/ooops.html

2010-09-22 @ 17:17:09
URL: http://www.frokengullmetz.blogspot.com
Postat av: Cassandra

Vi är oxå på mobiljakt och vi vill inte heller ha toutch... Är inte så förtjust i dom även om jag tror att de blir en vana.

2010-09-30 @ 18:16:58
URL: http://www.cassis24.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0