Lite till den lilla

2010-09-20 @ 15:34:31   
På Söndag är det Englas stora dag hipp hipp hurra det är hennes 3-års dag. Det har varit svårt med presenter då ungen redan har allt och lite där till. Trots att vi rensade bort mycket för ett tag sedan måste detta göras igen. Hur som helst, hon har en leksak som hon håller väldigt kär (talande mylittle Ponny) Hon har döpt henne till Mimmi och det är Englas egna lilla bebis. Mimmi pratar och har den mest bedårande röst.

Nu ska Mimmi få ett syskon, tyvärr så föddes hennes lillasyster med en sjukdom vilket innebär att det ständigt ska lyssnas på hjärta och lungor och tempern måste tas flera gånger per dag och medicin behövs för att hon ska må bra. Engla ska bli doktor när hon blir stor och mamma Sofie börjar tröttna på att alltid vara hennes patient.


Present 1.


Present 2.
Att bada själv är inte lika roligt som att få sällskap av en vovve som simmar och skäller. En ny badbundis till Engla som gärna använder sina simglasögon när han ska bada för att slippa få vatten i ögonen.

Mer har det blivit men detta är dem två stora sakerna som kommer skapa glädjetjut!
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0