Till kylan

2010-09-13 @ 10:35:06   

Med nervösa steg klev vi på planet och rädslan höll i sig tills vi hade landat. Jag har aldrig gillat att flyga men att göra det när man vet att man har en liten tjej där hemma som väntar på oss är hemskt. Planet var försenat två timmar så vi var inte på plats föräns 04.30 turkisktid så det var bara att hoppa i säng omgående.

Vaknar av värmen, går ut på balkongen med ett leende, dags för njutning. Den dagen och resten av veckan var det 40graders värme och 30grader i vattnet. Jag skulle kunna skriva dag för dag vad vi gjorde men vi gör en lång historia kort. Vi vaknade åt frukost. Tog på oss badkläder och gick ner till stranden där vi var till ca 14-15 sen luncha och till hotellet för dusch och en powenap. Fixa oss och gick ut och tog långa promenader längst stranden och i staden det är avkoppling för mig. Vi stannade givetvis till och åt god mat och drack drinkar och kollade ut över havet.

Side är en stad som jag defintivt rekomenderar, vilken strand! Alanya kan slänga sig i väggen hårt. För er som vill ha semester är Side ett bra resemål. För er andra som fortfarande "reser" för att supa ska åka till Alanya istället.

Planet landar i Sverige och det är svårt att se ut. Dimma och regn. Det räckte att se detta för att känna hur färgen riktigt rann av den brunbrända kroppen. Hela resan ifrån Gbg och hem hade jag bara Engla i tankarna vilket jag hade alla dagar innan också men nu var hon så nära. Väl hemma gick jag in och lade mig brevid henne i sängen där hon sov så sött, kunde inte låta bli att väcka henne och en stort puss och kramkalas utlöstes :D Det är KÄRLEK!
(mer bilder kommer senare)

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Ida

Vi var på en familje-resa till Alanya när mormor fyllde 70. Cleopatra beach. Början av Alanya och det var kanon.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0