Oron stiger

2008-05-22 @ 10:16:25   
Ni som följer mig blogg vet att jag för ett tag sedan var och lämnade nya cellrprover pga att jag hade cell förändringer. Har hela tiden suttit och oroat mig för svaret i mitt undermedvetna. Idag damp det när i brevinkasstet.
Konstigt nog var det med en höfra smäll i golvet än vad det brukar vara.
Jag öpnnade och fick svaret.

Cellprovet som nydligen togs tyder på att du har cellförändringar. Sådana förändringar bör utredas och behandlas för att i framtiden skydda dig från att utveckla cancer i livmoderhalsen. De förändringar som cellprovet visar behöver vanligen flera år på sig för att utvecklas till cancer. De kan t o m ibland försvinna av sig själva.

Det finns inget i provet som talar för att du nu skulle ha cancer.

Den vanligaste behandlingsmetoden är att ta bort en ytlig bit av livmodertappen.
Du behöver inte oroa dig. Cellförändringar förvärras inte under väntetiden som kan ta upp til några månader.

Vadå du behöver inte oroa dig? det är vel klart som fan att man blir orolig, Och det här med att cellförändringen inte förvärras inom väntetiden är ju = bullshit. Det säger ju sig självt varför skulle den inte kunna förvärras under deras väntetid? har dom satt någe slags stopp på utveckligen eller hahah. Det är ju fan sanslöst.
Visst jag hade inte vart lika orolig om det inte var första gången jag lämna cellprov (det gör man vid 23års ålder) men i och med att det är första gången kan jag ju lika gärna gått med dessa cellförändringar i flera år och nu under väntetiden bryter det ut och bildas cancer. uschh vill inte ens tänka tanken.

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Anonym

Är med dig i tanken, och vill också säga dig att det är ingen fara. Du kan vara lugn... Men vem är jag att lova det till 100%. Vem är dom att lova? Det finns undantag, det finns regler, det finns vaneföreställningar.

Men vi är människor av kött och blod, och inga maskiner som fungerar enligt de system som är uppsatta. Varken fysiskt eller psykiskt.

Men det jag kan säga är att det brukar inte vara någon fara. Men vem är jag att lova?

Det jag kan lova är att jag är din syster, och jag är här för dig. Så länge jag lever...

Postat av: Anonym

Förstår hur du känner, blev själv runt skickad på nya cell prover i ett år där dom sa att vi fick inte tillräckligt eller att de behövdes göras om av någon annan anledning... I nov förra året kom jag till min läkare för att göra ett nytt prov.... trodde jag!!! Men då var de dax att ta bort cell förändringarna, hade inte ens fått veta att jag hade de :(
De var ju inget roligt besked men jag är glad att dom hittade något efter 1 år av undersökningar... nu är jag opererad och cellförändringarna jag hade är borta :)

Lycka till och jag hoppas att du inte oroar dej för mycket

2008-05-22 @ 13:09:55
Postat av: Madde

kontakta dom dig ? jag har inte hört något om att ja ska göra ett sånt prov, o ja som har flyttat o allt, borde ja ringa eller ?:S Madde

2008-05-22 @ 13:56:57
URL: http://maaddelojne.blogg.se
Postat av: Veronica

Shit:S ska hålla tummarna för dej, hoppas allt går bra. men det är säkert ingen fara:)

2008-05-22 @ 20:56:20
URL: http://veronicagerding.blogg.se/
Postat av: Hanna

Usch så hemskt, förstår att du är orolig! Men du ska se att det inte är någon fara. En vän till mig fick samma svar och det var ingen fara. Till henne sa dom att det var ganska vanligt med förändringar och att dom i de allra flesta fallen inte är farliga! Jag ska hålla tummarna!

Det kommer gå jättebra ska du se!

Jag har inte varit på mitt än och jag fyller 24 i år. Kan dom ha missat mig tro??

Ha en fin kväll och sov så gott!

2008-05-22 @ 22:33:43
URL: http://misshannie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vet inte riktigt vad de har för system här i bygden...Jag är 28 och var på min första alldeles nyss. Men det var jag själv som fick ringa och fråga om jag inte skulle in på en rutinkoll snart. "Oj oj då, har du inte varit inne än" muttrade de lite förskräckt och gav mig en tid inom en vecka... Man blir ju smått orolig eftersom flera i min släkt har opererat sig för just det och man själv inte har kollat sig än. Som tur var var det lugnt för mig. Den här gången...Man får vara nunna och oskuld! Då kan man inte få det. ler Om man är oskuld alltså... Avseende Guds hand och nunna så kan jag inte garantera att du slipper. blink

2008-05-23 @ 09:40:42
URL: http://rik.blogg.se/
Postat av: lotta

lovar dig att det går bra det va samma sak när du kom till världen fick ta bort cellförändringarna o sen har det aldrig vart nåt

2008-05-23 @ 22:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0