Snart kommer vi

2008-05-06 @ 11:56:27   
Gekås Ullared är en kvinnas shopping dröm :D Bra priser, enorm sortiment, allt under samma tak samt, sann shopping glädje.

Visst att man ibland har oturen att komma dit då det är kaotiskt. Du kan få köa för att komma in i affären, det är folk överallt man får tränga sig fram ,kundvagnar står i vägen och galna tanter kör på dina hälsenor, och bli inte förvånad om du ser någon plocka en vara ur just din kundvagn för att slippa leta reda på den själv.  Själv har jag faktiskt bara behövt köa in i butiken en gång tror dom har löst det där hyffsat bra nu.Trots allt det negativa så lysert det positiva klart upp den stora byggnaden.

Förra gången jag var på gekås var jag där med min Sambo Camill, att ha med sig sin mann är som att ha med sig 5 ungar. Man vet aldrig vart man har dem. Man blir nervös för att man vet att dom går vilse :), dom stoppar hela kundvagnen full men rent ut sagt skit (som du sedan får plocka bort när dom inte ser) Det komiska är att sedan när ni är framme i kassan eller hemma så lägger dom inte ens märke til latt du faktiskt plockat bort varor. men det värsta måste vara tjatet.
- Är du klar snart?
- Jag är hungrig!
- Kan vi åka hem nu?
- Ska vi gå här hela dagen?
Så lämna männen hemma.!

Jag vill till Gekås NU! Mamma nu kollar du schemat så bokar vi in ett datum ,Aida du gör dig redo för snart far vi :D
image694
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: emma

kul att åka till ullared

Postat av: lotta

ok men vänta till lön

2008-05-06 @ 22:57:37
Postat av: Jessica

Åh vad kul att få åka till Gekås.
Jag är riktigt avis :)

2008-05-06 @ 23:09:04
URL: http://vagavinn.blogg.se
Postat av: Aida

YES I can`t wait:D..ska bli spännande har ju aldrig vart där förut

2008-05-08 @ 21:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0