Vantrivs.

2008-05-05 @ 16:04:30   
Nu har vi vart och kollat på lägenheten jag nämnde i inlägget här  nedan. Den var verkligen jätte fin men enda problemet är att eftersom att vardagsrummet/matrummet var såppas långsmalt så får inte våra soffor plats på ett snyggt sätt dom är nämligen gigantiska. Väldigt tråkigt måste jag säga, Åhh jag blir så trött men ger aldrig upp våra soffor för en lägenhet det sker inte det är våra bebisar.

Åhh jag vantrivs verkligen i denna lägenheten man får gå på varandra, vi bor i en trea nu men planlösningen är så knäpp. Litet kök och det tredje rummet är även också väldigt litet. Utbudet här är ju stort här i G men allt är upptaget. har stått i kö i över ett halv år hos dem flesta bolag men inget händer. Går ju fortare att få en lägenhet i Göteborg helt sjukt.

nej nu ska ja börja tänka på annat än bostad annars blir jag deprimerad.

Haha föresten vi skulle ju till BVC med lillan idag, visst var vi där men när vi satt i väntrummet och jag dubbel kollade tiden i boken så såg ja att hmmm fel dag. Vi skulle inte vara där föränns den 12e vet inte vad ja tänkt på är ju som sagt väldigt förvirrad nu.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: sarase

Så ni ska flytta till större?Så himla kul med alla korten du lagt upp :) Me like! Hoppas du får en fin dag denna soliga vårdag :) Puss

Postat av: lotta

du är ju rörigare än mig

2008-05-05 @ 22:08:52
Postat av: emma

gick de bra med lillen på BVC ?

2008-05-05 @ 22:41:00
URL: http://enlitentax.blogg.se
Postat av: emma

hooppas ni hittar något boende

2008-05-06 @ 09:54:26
URL: http://enlitentax.blogg.se
Postat av: Carola L

Det är lätt att ta fel :D

2008-05-06 @ 10:01:50
URL: http://mammamuh.blogg.se/tavla

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0