Andas

2009-04-30 @ 09:00:16   
Andas, andas andas. Jo är i dem flesta fall en självklarhet inte för mig idag. Hela natten har jag vaknat till för att snyta mig oh riktigt känt hur det har runnit ur snoken på mig. Det slutade med att jag stoppade upp två papperstussar i näsan. Dessa var givetvis borta när jag vaknade och istället hade kråkorna byggt bo. Både näsborrarna var  igentäppta med stenhårda snorkråkor.

Bläää och ajj.

Nu är det borta och jag sitter här och? Jo snorar.

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Daniel

Krya bort kråkorna!

Postat av: allicen

Hej! va kul att du hittade till mig! Votivljus från PartyLite säljs i 12 pack om två kartonger med 6st i varje, då kan man välja två olika dofter och dom kostar 155kr för 12st.

När man köper direkt från PL kan man INTE dela och köpa endast en kartong.Jag har däremot (bland mycket annat) en kartong havsbris (6st) över som jag säljer och dom vill jag ha 40kr+frakt för.Hoppas att det dyker upp fler inlägg på min blogg som du finner läsvärt! Välkommen åter =)

2009-04-30 @ 18:43:50
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0