April, april din dumma sill

2009-04-02 @ 14:24:20   
Nu är 1april över igen och även i år klarade jag mig, men hur gick det för dig?


(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Marre

En vän, som just nu bor i Buenos Aires lurades att hon fått jobb och skulle flytta till Japan, och jag gick på det..det skulle inte förvånat mig om det var sant eftersom att hon gör sånna saker hipp som happ men det var en smart lögn iaf, det var nog många som gick på det!

2009-04-02 @ 14:41:41
Postat av: anna

jag klarade mej från att bli lurad!

Postat av: Molly

Haha, jag är så jävla lättlurad.Men igår kväll snackade jag med en nyligen träffad killkompis på msn, bara pratade lite om allt möjligt.Sedan säger han att det var nån kille i skolan som hade frågat om min killkompis kände mig. Och hade frågat om min blogg, om jag tjänar pengar på den och grejer.. Men killen sa aldrig sitt namn utan bara gick iväg sen.Och sen säger min killkompis: "APRIL APRIL".. Men fan vad nojig jag blev att någon random skulle komma fram till nån av mina kompisar och fråga om mig och min blogg :P Haha, that's me.. Blåögd som jag vet inte vad :P

2009-04-02 @ 17:24:50
URL: http://molkan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0