Englas idol

2009-04-20 @ 10:14:37   
Nästan alla barn har ett speciellt barnprogram som dem älskar och näst intill är besatta utav, Englas är Pingu.Här sitter hon som fastklistrad framför Pingu, och hade hon fått bestämma så skulle hennes Pingu filmer rulla dygnet runt. Gissa om hon blir arg när jag stänger ner och säger nu är det färdig tittat.

Jätte sött när hon härmar Pingu men nu börjar det gå till överdrift och jag är rädd för att Englas språk blir ett, nhee nhee.Hehe nej skämtosido men en sak hon har tagit efter är ordet för bajs. Innan han hon alltid sagt Blää, när hon har gjort i blöjan men nu säger hon Kacka. Det tog ett tag innan jag fattade vad hon fått ifrån tills jag såg några avsnitt med henne då Pingu och övrih pingvinfamilj säger just Kacka till bajs.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Cassandra

Haha, kacka är finska för just bajs så de har ju pingu fått in bra då =) fick lära mig det i vården. Så

nu är Engla med andra ord både svensk och finsktalane ;)

Postat av: £lli£

Å pingu var min favvo när jag var liten;))Livia har tubbisarna som favvo, fruktansvärt jobbiga i längden... hoppas helgen vart bra!

Ha d gott! Krams :D

2009-04-20 @ 17:34:48
URL: http://lorez.blogg.se/
Postat av: lotta

_20443.aspx" rel="nofollow">http://www4.arla.se/Default_20443.aspx kolla dett nåt jag tror engla skulle tycka va jätteskoj o varför inte ta med en picknickskorg

2009-04-20 @ 20:51:47
Postat av: lotta

har idag inhandlat 2 pingu dvd till lillan då blir hon nog supernöjd blir nog en höjdar lördag hos mormor budar även på en pingutröja på tradera det kommer bli pingu för hela slanten

2009-04-22 @ 23:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0