Fixat och klart, lycklig som aldrig förr.

2009-04-03 @ 18:06:32   
Kan ha varit otydlig i förra inlägget, men det är alltså inte datorerna det är fel på och heller inte Usb sladden utan utaget i kameran. Vilket jag inte kan göra något åt. En förslitningsskada skulle jag gissa på. Att sätta i och ta ur en sladd ca 5 ggr dagligen är väl inte riktigt vad tillverkarna räknat med.

Men givetvis är det heller inte okej att den ska ge sig redan efter 5 månader. Väntar på svar om detta går att få på garanti troligtvis inte men hoppas på det.

Vi har varit iväg och köpt en ny kamera denna gång en systemkamera, jag tog den äldre varianten Nikon D40, hur bra som helst om man om man bara ska ta vardagsfoton och inte avansera sig för mycket. Jag är  s k i t  nöjd.

Här är några foton jag knäppte alldeles nyss bara för att se hur kameran funka, kolla Englas ögon på sista bilden helt otroligt vackra fastän hon ser lite ond ut hehe, äntligen en kamera som framhäver något så simpelt som ett par ögon.

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: linda

Väldigt vackra ögon!!

Postat av: Johanna

Tack vad snällt! :) Vad roligt med en systemkamera. Jag var en "amatörfotograf" när jag var yngre, men slutade tyvärr iom digitalkamerornas ankomst. Kanske något jag ska ta upp igen? :)

2009-04-03 @ 18:58:21
URL: http://hannisey.blogg.se/
Postat av: Elin

Men vilken godbit! Och vilka ögon sedan, man smälter ju!

2009-04-03 @ 21:02:28
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: natina

fiiiinn :)

jag vill också ha en digitalsystemkamera, men det får bli i sommar :))

2009-04-04 @ 17:39:18
URL: http://natinaleonbardhi.blogg.se/
Postat av: malin

Gud vilka ögon hon din lilla tös :) Tror jag dog för ett ögonblick.

2009-04-07 @ 12:47:38
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0