glass, glass i stora lass.

2009-04-07 @ 09:12:08   
Igår verkade det som att alla bloggare fått glassfnatt, 6 bloggar jag har var inne på har skrivit om just Gb:s glassar genom tiderna så vad ska då ja hitta på? Inte lär det handla om glass iallafall.

Nu är jag långledig, två hela dagar och den känns underbart. Det vore ännu mer guldvärt om det var en stekhetande sommardag så man kunde ta sig stranden och njuta. Vi får helt enkelt nöja oss med vår söta solvägg här hemma.

Jag kan inte låta bli att bli lite bröloppssugen nu när " vårt bröllop i era händer " sänds. Men jag skulle aldrig våga lägga mitt bröllop i någon annans händer, uscch vad fel det kan bli. Och om den dagen skulle gå fel så kan du inte direkt göra om den.

Jag har ju hittat klänningen jag förmodligen kommer att kliva uppför altaret med, eller inte altaret eftersom jag vill ha mitt bröllop utomhus. Lite knakigt det där med att gifta sig utomhus samt hålla festen utomhus här i Sverige eftersom vädret har sitt egna liv, visst man kan ha stora tält osv men inte kul om det regnar. Ja det blir ett senare problem för än ska vi inte gifta.
Visst är den sååå snygg. Jag kommer defintivt köra på det vita traditionella. En bröllopsklänning i mina ögon är vit så ska också min vara.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: malin

Ungefär en sån hade jag på mitt bröllop :)

Postat av: Sara

Varför ska den vara just vit?

2009-04-07 @ 10:45:11
URL: http://dizela.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Galet snygg klänning! hoppas ni gifter er snart, jag vill gå på bröllop =)

2009-04-07 @ 10:45:29
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: anna

jättefin! undrar just om man blir gift nån gång?

2009-04-07 @ 14:44:36
URL: http://storasyrran.blogg.se/
Postat av: natina

riktigt fin! :)

tradera va ?jag hade också traditionellt vit :))

2009-04-09 @ 17:53:18
URL: http://natinaleonbardhi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0