I wish

2009-04-13 @ 14:04:37   


Vart har denna värld tagit vägen?

Jag önskar att jag fick ta del och leva livet då, jag tror dem hade så mycket roligare, lättare och att det fanns mycket mer kärlek. Dem satt inte som fastkedjade vid sina datorer och annan elektronik utan människor syntes ute på gatorna och telefonen var något man hade hemma inte i sin jeansficka. Parkerna var fulla och det var lyckligt.

Den girighet som finns nu existerade inte på samma sätt, pengarna hade inte lika stor makt. Nu är det bara materiella saker som räknas. Det enda pengarna som egentligen spelade roll var dem som behövdes för att maten skulle stå på bordet. Det var kärlekenstid.

Vi har förstört våran värld.

( Givetvis fanns det svårighet även då, och alla var inte lyckliga. Men detta är den bilden jag har och den kommer att kvarstå. )
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: ????

jadu då vågades det protesteras mot kapitalismen och det fanns nåt som hette fackförening nu mer verkar dessa gå hand i hand.och den nya adeln i svearike är våra politiker.men det finns nåt som heter mycket vill ha mer men jag hoppas att man får va med om den dagen då man o kvinna reser sig upp i stugorna den dagen då folket fått nog av mygel och hyckleri lovar att jag blir en av de första

2009-04-13 @ 22:19:19
Postat av: Ingrid

Jag önskar också att jag hade fått uppleva den tiden, hade varit ballt :D flower power!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0