Knappt 2 sekunders redigering

2009-04-28 @ 20:15:52   

En bild går att göra så mycket livligare med bara två sekunders redigering. Eftersom jag inte lagt någon tid på bilden så är Englas ansikte väldigt ljust detta går givetvis också att ändra, ville bara visa hur mkt man kan göra på så lite tid.

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Molly

Lite överexponerad som du sa (=ljust). Men det går att göra så himla mycket och jätte-enkla grejer :) Men som du säger så kan man göra roliga grejer med en bild på mindre än 5 minuter.När jag vill ge bilder bara det där lilla extra i Photoshop brukar jag gå in på: "Image > Adjustments > Exposure". Där kan man testa sig fram och bara dra lite i knapparna som finns :)Man kan även gå in på: "Image > Adjustments > Curves..." där man kan ändra olika färgnyanser osv. Om man vill att en bild ska kännas lite "kall" så gör man den lite mer blå osv. Jätteroligt att man kan förändra känslan i en bild bara sådär.Jag vet att jag i början använde mig av: "Image > Adjustments > Brightness/Contrast..." vilket är super duperenkelt om man inte vill ge sig på de lite mer avancerade grejerna och det funkar skitbra :)Jag kan sitta i flera timmar och bara småpilla, eller så tar det 2 minuter. Det är så himla roligt :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0