Lillen sprang bort

2009-04-05 @ 20:41:28   
Idag kunde jag ha orsakat ett dödsfall, eller iallfall en råmosning av liten Chiuaua.Jag trampade hem ifrån jobbet och rätt som det är ser jag att det kommer en liten liten sak hoppades emot mig. Hjälp tänkte ja men såg strax att det inte var något annat än en liten Chiuaua. Jag stannade och kikade efter en ägare, helt tomt. Jag försökte att locka till mig den lille för att se om hon/han hade någon form av halsband men icke. Jag stod där en stund och lillen skällde på mig och hoppade fram och tillbaka som om den skulle gå till attack.

Ta det lungt tänkte jag , vill ju bara hjälpa dig. Det var helt uteslutet att plocka upp den i famnen då det förmodligen hade köttat mig. Jag stod helt enkelt kvar och det gjorde jag rätt i för efter en stund kom det en liten flicka gåendes och man såg att hon letade efter något. En liten gråtande flicka hittade sin lilla skällande vovve. Slutet gott allting gott.

Annledningen till att jag berättar detta är för att det är ganska kul att jag blev rädd för en sådan liten varelse men framför allt för att jag vill bedja alla hundägare att sätta på era voffsar någon form av halsband med telenr. Det är inte lätt för oss som hittar era bästavänner att gissa oss till vem ägaren är. Detta tredjegången jag råkar ut för detta. Så please smycka era hundar nästa gång kanske det er lille vänn som springer bort.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Veronica

Okej :)

Idag va jag med en vän, hade tänkt att träna men det blev aldrig av, jag orkade verkligen inte :D så det får bli någon annan dag :)

Något roligt planerat till veckan då? :)

Postat av: emelie

sv: ja, det tror jag faktiskt :) 1:an var ju skit bra! så 2:an blir säkert också skit bra :D får man hoppas..varsegod :)

2009-04-05 @ 21:17:13
URL: http://fuckingems.webblogg.se/
Postat av: Alexandra och Maria

Håller med dig, det är nog alldeles för många "djur" som springer bort och hade kunnat komma till sin rätta både lättare och snabbare om halsband med "fakta" finns!

2009-04-05 @ 21:27:32
URL: http://babsanwader.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja det kan ju inte vara kul att köra över en sån liten...öhh...sak. Eller iof, det kanske bara skulle kännas som ett pyttelitet hopp på vägen. Skulle vara annat om det var en Schäfer ;)

2009-04-05 @ 22:17:46
URL: http://www.gammalfjortis.se
Postat av: Ingrid

Men så små hundar är faktiskt lite läskiga. Jag är räddare för såna än för stora vovvar :P

2009-04-06 @ 10:14:14
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: haha, aa kanske det :) men man får hoppas att den är lika bra som 1:an eller bättre! :D har du sätt 1:an?

2009-04-06 @ 10:43:19
URL: http://fuckingems.webblogg.se/
Postat av: lotta

ett tips till nästa gång nu mer har hundarna ett chips i örat där finns det data på hunden men då måste man lämna dom till polisen för att hitta ägarn

2009-04-06 @ 22:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0