Prickat av

2009-04-07 @ 13:24:25   
Idag har jag prickat av en hel del viktiga saker.

  •  Kontakta 3.
  •  Deklarera.
  •  Besöka lönekontoret.
  •  Kontakta Ellos.
  •  Kontakta Homeenter.

Kommer ni ihåg inlägget med våra nya frächa mobiler ifrån 3? Visst är dem skit bra och ur läckra tills man kommer innanför våra dörrar. Bööööööö och där dödde mobilen eller iallafall sändningen. Vi har alltså noll sändning i vårat hem. Har pratat med 3 angående detta och dem kan givetvis inget göra.

Efter lite tjat och gnat samt klockrena argument.

Hon - Vi har försökt kontakta dig om detta ärdendet utan resultat. ( en sur tjejja )
Jag - Jo men själva ärendet grundades ju på att vi inte har någon mottagning hemma så inte så konstigt att ni inte fått tag på mig, logiskt.

Det slutade med att vi nu ska få reklamera hela skiten, så detta inpuls köpt av mobiler samt abbonemang kommer att strykas och i mina ögon aldrig gjort. Göttt.

Sen har jag även pratat med Ellos angående min diggis, garanti javisst. Går felet inte att laga så kommer jag att få tillbaka dem pengar jag betalt för kameran då dem inte säljer denna länge.

Bra jobbat Soffepoffe.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Sara

Ja det där med att alla hennes pengar blev stulna igår är verkligen sjukt, det är en sån sak som inte händer...! Vilka idioter gör så? Sen tar ju inte Gittan kort så det var hela henens inkomst som någon tog!

Postat av: Sara

Det kom in en människa, man, vid 18.10 och frågade om några brallor men vi hörde inte att han gick, inte vad vi kommer ihåg.... Så jävla konstigt!

2009-04-07 @ 19:22:49
URL: http://dizela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0