Påskafton.

2009-04-11 @ 09:50:49   
Ligger i sängen och myser med min lilla Sessa,  hon ligger på min mage och sjunger så det är lite svårt att skriva om jag ska vara ärlig.

Idag är det påskafton, äntligen. Vi firar påsken hemma hos min mor och då bjuds det på dunder påskbord och det är ju så jändrans gott.Vi har en tradition Gömma/leta påskägg. Mamma gömmer sedan får vi en ledtråd och sen sätter det fart, bara ut och leta. Jag kommer ihåg ett år, jag hittade verkligen inte mitt påskägg. Jag letade hur länge som helst tillslut fick jag ge upp. Jag letade på marken men denna gången hade hon hissat upp det i flaggstången haha.

I år har jag sagt till mamma att inget påskägg behöver köpas till mig, fyller ju ändå 24 ( fast när jag tänker efter skulle det vara väldigt mysigt att leta ägg i år igen ) så det blir lilla Engla som för första året får leta namm namm. Förra året fick hon iof också ett påskägg av din mormor men då låg det två nappar i.

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: M.a.D.D.i.X - Ung Mamma & Gravid

Gumman! =) Det heter Sjävaste inte självaske :D Hihi!Nej jag fatta att hon inte var ensam. Men lät som ni alla skulle iväg och E vara hemma. Bara fånade mig! hade ni trevligt då??Jasså har han =) De är söta tycker jag! "born to be a hero" står det ju egentligen!/ M.a.d.d.i.x - Ung mamma & Gravid

Designauktion Pågår!!!

Postat av: Sabine - Ab imo pectore

glad påsk :D

2009-04-11 @ 12:13:59
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Linda

Påskägg i flaggstången... Det måste jag komma ihåg att ta till, när barnen behöver lite mer utmaningar i påskäggsletandet :o)Glad Påsk!!//Linda

2009-04-11 @ 22:12:51
URL: http://gottgrisen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0