Dagen är oändlig

2009-01-04 @ 18:19:15   
Denna dagen tar tydligen aldrig slut, utan att tänka på att Engla fortfarande är vaken så kändes det som att klockan var runt 21, icke sa nicke klockan är bara runt 18. Lillan ska sova om en timme och vi har hela kvällen framför oss. Klagar jag? nej nej men det känns konstigt att klockan är så lite, fast skönt också eftersom att jag ska jobba imorn då hinner man ligga och slappa en stund på soffan innan det är dax att sova.

Som jag nämt tidigare så ska jag iväg på kryssning nu är det bokat och klart. Jag åker med Therese, Veronica och Sandra och nu har jag även fått med Anna, Aida , Carro och kanske Ida.A. Vi kommer att ha så himla kul ser framemot detta jätte mycket. Girls weekend wiihoo. Vet inte riktigt hur jag ska klara att vara utan Camill och Engla med kommer väl ringa hem som en tok bara för att berätta att jag saknar dem :D

Snart kommer Ingrid hit så ska koka lite tee nu. Kram på er
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Ingrid

Haha den där kryssningen kommer sluta illa.. :D Synd att jag missar den! Fast jag hade väl iofs ramlat överbord drunknat.. ;)

Postat av: Sara

En award till dej från mej i min blogg.

God Fortsättning på det nya året också!! =D

2009-01-04 @ 19:10:46
URL: http://dizela.blogg.se/
Postat av: Frida

åååh vilken söting! synd att vi inte hann att ses? =(

2009-01-04 @ 21:16:50
URL: http://friggidy.blogg.se/
Postat av: Molly

Tack så mycket :)Bilden är tagen i en studio och MYCKET omgjord i photoshop ;) Så det kanske är därför :)Det skulle säkert fungera med blondt hår också, bakgrunen är ju lite som ljust lila/rosa :)Du kan ju maila över lite idéer som du har till bloggdesignen om du vill så ska jag ta tag i det så snart som möjligt :)Puss och kram

2009-01-04 @ 22:15:17
URL: http://molkan.se
Postat av: aida

de kommer bli askalaaaaas:P

2009-01-05 @ 12:30:26
Postat av: lotta

lilla aida nu blir jag orolig jag ska bli med ser du en dam med tidning framför sig så är det bara jag blir med som bodyguard.

2009-01-06 @ 23:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0