Våren närmar sig, eller?

2009-01-06 @ 14:00:33   
När kataloger för höst/vinter säsong dimper ned i brevlådan blir man alltid lika deprimerad och tänker, varför ska dem alltid ha så bråttom det är ju långt kvar, och innan man vet ordet av det faller den första snön.

Men när vår/sommar katalogerna kommer skiner man upp med ett stort leende på läpparna i hopp om att våren ska komma tidigt i år. Jag har suttit och bläddrat igenom H&M spring seasin 2009, mycket fint måste jag säga. Men jag är också sådan att jag tänker 10 ggr extra innan jag beställer och kommer oftast fram till att jag troligtvis ändå inte kommer att använda plagget så ofta och hoppar över, en fördel är ju att använda de kläder man har hemma först innan man köper på sig massa nytt. När det gäller H&M så måste man vara ute i tid då varorna tar slut snabbt som attan ( några av varorna vi önskade var redan slut ) så denna beställning gjorde vi idag.


Till vänstet mina kläder, mitten Camills och höger är lillans plagg. Som ni ser är det bara basplagg, vilket är dem viktigaste plaggen enligt mig. Om ni planerar att köpa tyg skor ( jag älskar dem )
 så gör det nu med detsamma för dem tar slut innan man hinner blinka.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0