En ängel blev en Engla

2009-01-27 @ 14:44:16   
Det namnet man ger sig barn, ger man sitt barn av en betydelse. Engla har alltid varit ett fint namn i mina ögon men många andra namn har också tagit stor plats i mitt lilla huvud men den dagen vår dotter föddes var det inget tvivel om saken. En sann ängel, vad passar då bättre än just Engla?

Man behöver inte ge någon beskrivning på varför just denna lilla tjej fick namnet, har men en gång mött henne vet man varför. Det finns ingen mer förtrollande flicka helt enkelt en livslevande ängel. Att älska någon så djupt var innan för mig ren lögn. Det är inte föräns nu vi vet vad älska är påriktigt, att vi gav denna gudagåva till varandra har även fört mig och Camill närmare varandra.


Jag har alltid velat ha namnet på mina barn tatuerade över min kropp, men när det väl kommer till skott så kan jag aldrig bestämma mig.

Vart ska man då tatuera sig? jag vill inte ha på armar eller axlar eller på andra ställen som är allt för blottade. Jag kan tycka att det är mindre fint med allt för synliga tatueringar.Jag tatuerar inte för att visa alla andra utan för att själv kunna glädjas åt det, ett alternativ är att skriva hennes namn en bra bit under armhålan ( haha vad heter det? , sidan? ) Ja ni förstår vad jag menar. Och när sedan när Engla får ett syskon är det bara att fylla på och binda ihop.

Teckensnitt?

Har fastnat för detta , men jag hinner vel ångra mig 100 ggr innan det är dax. Kanske mer krussidull? haha ja ni ser det börjar redan :D Vad anser ni om tatueringar? Hiss eller diss?
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Carro

Jag tycker det är väldigt fint med tatueringar. Jag gillar inte heller direkt när det är för mycket. Har en på benet i lagom storlek och en på ryggen, den ångrar jag lite men så är de. Men jag skulle gärna vilja ha mina barns namn också när man får. Otroligt fint. Men sen ska man ju verkligen veta vad man vill ha också, inte bara gör de för sakens skull. sen håller jag med dig, man gör de för sin skull för att man tycker det är fint och inte för andra. Ha de gott!

Postat av: Therese

Som det ser ut nu så blir det till maj 2010 :) Men man vet ju aldrig vad som händer och sker..Angående din kommande tatuering. Jag är inget fan av tatueringar men jag måste säga att jag tycker att det är jätte fint att tatuera in sina barns namn, eller någon familjemedlem. Och på sidan som du säger tycker jag är ett jätte fint ställe att tatuera på. Kör på :)

2009-01-27 @ 18:27:39
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Molly

Klart du vågar :)Yes, du får maila till mig med ideér :) Jag har lite bloggdesign att göra just nu. Men om du vill kan du läsa lite på http://molkan.se/bloggdesignDet har kommit in lite nytt :)

2009-01-27 @ 18:30:41
URL: http://molkan.se
Postat av: Anonym

Hon lever verkligen upp till sitt namn! Engla-pärlan.. <3 Hiss för tatueringar! Motiv, placering och storlek spelar ju ganska stor roll, men viktigast är nog att man älskar den själv.

2009-01-27 @ 19:40:19
Postat av: Anonym

Hiss! Helt klart :)

2009-01-27 @ 21:01:16
Postat av: Carro

Ne klart man inte ångrar sina barn. Men när man tatuerar sig ska man ju verkligen vilja ha den och att de verkligen är just den för det är ju ändå något man har hela livet sen. Och vi får hoppas att du inte behöver stå ut med de som mamma råkat ut för.

2009-01-27 @ 22:04:17
URL: http://omcarro.blogg.se/
Postat av: Carro

Oj, jag fatta nog lite fel där. Förlåt!

Jag bor fortfarande i lilla källby, i en lägenhet med Gustav. Flytta ju inte så långt hemifrån direkt men :P Jag trivs bra här faktiskt. Vad gör du då?

2009-01-28 @ 12:38:55
URL: http://omcarro.blogg.se/
Postat av: Eve

Jag älskar tatueringar! Har sjäv 7 st och bara en är betydelsefull. Detta med sina barns namn är verkligen toppen :) Det är ju dom som kommer finnas kvar hela livet, förhoppningsvis! Du menar revbenen? Det är ett väldigt känsligt ställe. Det gör ont där! Även tatuerana säger detta. I början på vaden kanske skulle passa eftersom du inte vill visa dom så mycket? Visst på sommaren men det går ändå att dölja :) Hoppas du lyckas bestämma dig, vet det är det svåraste :)

2009-01-28 @ 18:26:01
URL: http://evelinatapper.blogg.se/
Postat av: Sophie

Tycker det är en rejäl hiss... Har också funderat länge på vart min sons namn ska hamna.

Tycker precis som du. vristen och handleden är också fint blir ju inte så stort då!

2009-01-29 @ 21:39:42
Postat av: natina

jag hissar den :)

vart hittat du teckensnittet ?riktigt fin! GO FOR IT :)

2009-02-02 @ 18:08:12
URL: http://natinaleonbardhi.blogg.se/
Postat av: Jenni

Jag hissar den :)

Jättefin, verkligen! (Har själv fyra tatueringar och gaddar man sig en gång blir det garanterar fler gånger!)

2009-02-04 @ 07:02:00
URL: http://jennimaatta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0