En lång dag av jobb

2009-01-10 @ 22:08:43   
Dagen har varit lång och jag har bara jobbat,

08:00 - 13:00
16:00 - 21:00
( delad tur)

Jag fick även nya tider, så jag jobbar även mån, ons tors. Sedan vet jag inte ännu om det dyker upp fler tider. Jag blev erbjuden att jobba imoron också men tackade nej då jag känner att jag måste låta kroppen vila en dag efter att varit sjuk.

Det var en pina att kliva upp imorse, jag kom i säng vid 23:00 , Engla vaknade så jag jag lade henne brevid mig, det var lättare sagt än gjort. Hon ville minsann inte sova och när hon sedan väl kom till ro så kom hostan, och varje gång hon hostade så vaknade hon igen. Camill fick ta över då jag var tvungen att ha sömn för att orka kliva upp på morgonen.

Suck, pust och stön. Camill hostar han med och det är högt kan jag lova. Jag vaknade varje gång han hostade så jag bad honom att dricka vatten vilket han vägrade ( han halvsov varje gång jag bad honom ) det går inte att väcka den björn som sover. Det slutade med att jag gick och la mig på soffan och gud så skönt jag sov.

Snart kommer Ingrid över då blir det Buzz för hela slanten, vi har äntligen hittat Buzz med Mega quizz det har ju vart helt slutsålt men nu är det vårt :)
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Ingrid

NÅN va tokig på Buzz idag iallefall ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0