En mysig kväll

2009-01-11 @ 20:47:36   
Jag lugnade ner mig ganska omgående efter att ha skrivit mitt förra inlägg. Haha det är tungt att inse vilken oerhört stor klant man är.

Kvällen har bestått att gos mat och trevligt sällskap, min syster och Anna kom över så vi lagade hemmagjord klyftpotatis, ungsstekt fläskfile , bearnaisesås med en jättegod sallad, sjukt gott. Nu är magen helt proppfull.

En trött Engla har kört omkring på sin Girlycar ( som dem så fint har döpt den rosa modellen av bobbycar till ) nämde tidigare att det skulle bli fler kort så jag passade på att knäppa ett på lillan då hon tutar förfullt.Just nu sitter jag med en handduk på huvudet och är lite små nervös. Som ni kanske förstår så färgar jag håret. Idag testar jag en nyhet och hoppas verkligen att jag ska bli nöjd med resultatet.

 

Äntligen en 3in1som endast består av blonda nyanser, innan har jag bara hittat dessa med brun nyans i grunden. Jag älskar når håret skiftar då jag tycker det är tråkigt och livlöst att bara blond i endast en och samma nyans. Imorgon kommer jag att lägga ut bilder på resultatet oavsett om det blev bra eller inte.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Nellie & Devin's Mami

Fin blogg och söt dotter :D

Postat av: Frida

japp, men min lilla plutt vill helst inte sitta.. hon använder den oftast som sparkcykel :P

2009-01-11 @ 23:37:32
URL: http://friggidy.blogg.se/
Postat av: Molly

Nae, jag orkade inte hänga läpp längre så jag tänkte på annat istället ;) Har sökt jobb hos Linda på Donken, hoppas bara på att få det också :)

2009-01-12 @ 00:08:06
URL: http://molkan.se
Postat av: Frida

Hehe, ja dom är för goa dom små liven.. :P

hur blev håret då? dööör av nyfikenhet här på hur det vart :P hehe Kraaaaam

2009-01-12 @ 16:00:55
URL: http://friggidy.blogg.se/
Postat av: Frida

det är bra =) hehe jag väntar spännt.. ska slinga mitt hår också i kväll eller i morgon, men var denne färg bra du använde?

Kram

2009-01-12 @ 16:30:41
URL: http://friggidy.blogg.se/
Postat av: Nellie & Devin's Mami

Tack :D

2009-01-12 @ 17:12:47
URL: http://sweetsdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0