Ge mig lite smärta till, det dör jag inte av eller?

2009-01-27 @ 11:10:01   
Ni som har följt mig vet att jag för ett tag sedan genomgick en operation då det visades att jag hade någon form av cellförändringar i livmordern. Detta medför efterkontroll och ännu mera efterkontroller.

I december var första kontrollen efter operationen och som svar fick jag att dem ej lyckats få celler ifrånsjälva  livmodershalskanalen utan endast tappen. Så en ny tid hade bokats ( dem meddelade så fint att jag slapp betala denna gång ) generöst va, jag betalar mer än gärna för att slippa gå dit.

Jag var på sjukhuset 08.30 idag för att ta det nya provet, men inte utan smärta kan jag lova. Efter ingreppet har min kanal dragit ihop sig och blivit trång som attan, och att dem då ska in men en "liten borste" som dem kallar det är pest och pina. Jag fick kämpa för att hålla tårarna borta då dem tryckte , och tryckte med denna borste för att försöka komma in. Till slut gav sköterskan upp och sade att hon hoppats på att hon lyckats få med några celler och har hon inte det kommer dem att behöva bedöva mig nästa gång. Suck, pust och stön.

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Linda Viberg

men lille gumman.. :(

Postat av: saara

Men usch, hade dom inte kunnat bedöva dig med en gång då eller? :S

2009-01-27 @ 12:40:20
URL: http://sarasonic.blogg.se/
Postat av: Carro

De lät inget kul alls de där. De sägs att de gör fruktansvärt ont de där. Hoppas allt är bra med dig iaf.

2009-01-27 @ 17:00:46
URL: http://omcarro.blogg.se/
Postat av: Carro

Ja just de ja de gjorde vi ju. Jaha okej. Usch vad jobbigt att få de nu. Vet mamma har ju gjort sånt där och hon har ju haft skit ont efteråt. Och varje gång hon kommit in så har hon ju växt igen. Så de verkar ju absolut inte vara någon höjdare att göra de där.

2009-01-27 @ 17:11:24
URL: http://omcarro.blogg.se/
Postat av: saara

Aha ok, jo det är klart. Men jobbigt ändå :S

2009-01-28 @ 13:09:16
URL: http://sarasonic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0