Great höj dem kräken!

2009-01-06 @ 10:54:46   
Satt och ströläste lite i en dagstidning på jobbet igår, fick se ett repotage om själv släckande ciggaretter.

I andra länder finns det redan och i Sverige kommer det bli förbud mot alla andra ciggaretter redan år 2010. Vad menas då med självsläckande cigg? Jo om du låter en ciggarett ligga och glöda idag så glöder den tills den är slut. Lagen som ska börja gälla är att om du låter ciggen ligga utan att röka den så släcks den automatiskt. Detta gör den då man ska byta ut ciggarettpappret mot något annat papper som självsläcks.

Jag tycker bara att detta för positiva saker med sig, bränderna kommer att minska, då jag har fått siffran att 1/3 av de som dör i bränder dör pga att ciggaretter har skapat brand.

Pappret som glöder med tobaken idag är klorblekt och hur bra kan detta vara för våra lungor? Sen har ju jag ingen aning vad för ämnen som kommer att finns i det nya pappret. Ciggaretterna kommer att stiga i pris vilket också är bra då det tvingar människor att sluta röka. ( smuggelcigg kommer alltid att finnas, men inte i mängder )

Dem stora tobakstillverkarna är nu arga och säger att det kommer att kosta mer för dem att producera och tillverka. So? Jag är trött på att dem bli miljonärer genom tillverka ett beroende som skapar sjukdomar. Frågan är , är dem själv rökare? nej tror inte det.

Mjoo detta inlägg kan bli långt men hipp, hipp hurra, dem nya ciggen kommer att vara superbra.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Linda Viberg

HAHA ja läste om de igår :) döbra ju! dock säkert svindyra.

Postat av: Molly

Fy fan.. och jag tycker 50 spänn är dyrt. Kanke ska joina Kalle och sluta nu då? Om jag har självdisciplin till det?

2009-01-07 @ 00:55:08
URL: http://molkan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0