Redan torsdag

2009-01-22 @ 10:05:54   
Det ser ut som att även år 2009 kommer att gå otroligt fort, Januari i strax slut och vad har man gjort denna månaden hmm?

Vi har lämnat lillan hos dagmamman och sitter här i soffan och kollar på Discovery Chanel på något som heter så löjligt som " krig på skroten " haha vart får dem allt ifrån?

Ska åka in till stan och fördriva tiden, det är lite saker som vi behöver tex, edtt tyg som vi ska spänna upp på en stor ram här i storarummet. Ska inte shoppa något mer till hemmet då jag inväntar den bästa rean ever. Min absoluta favorit butik Färg och fantasi har råkat ut för något så himla tråkigt som en brand vilket medför att dem nu ska rea ut allt i butiken för 80%, jag kommer hänga på lås det är en sak som är säkert.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: saara

Oj!! Det visste jag inte om, när kommer dom göra detta??

Postat av: Cassandra!

Jag vill oxå schoppa då men A-kassan e ju sååååå sega! Fredrik har fortfarande inte fått några pengar och han slutade jobba i nov...

2009-01-22 @ 23:22:30
Postat av: Helena Färg och Fantasi

Hej... ännu är inte allt riktigt klart med f-bolaget, men jag kan skriva en rad på din blogg när det är dax så vet du... helena <3

2009-01-27 @ 18:36:50
Postat av: Denna Sanna Kvinna (JAG )

Helena det får du mer än gärna göra :D :D Det skulle göra mig gott

2009-01-27 @ 21:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0