Sjuka familjen

2009-01-08 @ 09:46:50   
Jag ligger i soffan och tycker synd om mig själv, vaknade vid 08.50 av att mina bihålor var helt fulla av både det ena och det andra. Både jag Camill och lillan har vart lite hostiga dem två senaste dygnet.

Igår när jag kom hem ifrån jobbet möttes jag av en alldeles utslagen Engla som inte orkade något annat än att ligga på pappas bröst, stackars liten. 39,3 graders feber och snoret bara rinner.

Camill hostar så att man tror han ska få sår i halsen, mjoo får allt bli att handla lite på apoteket för mig och gubben också, lillan har ju redan sitt lilla medicinskåp här hemma.

Tycker så syng om lillan det var inte föräns hon började hos dagmamma hon var sjuk för första gången, så en riktig liten kry fia har vi. Men den smittan som vandrar omkring nu är ju näst intill omöjlig att undgå. var och varannan människa man ser hostar och snorar.

Om jag hade fått bestämma hade vi bara stannat inne idag och inte gått utanför dörren, det är snökaos ute och vi tvingas ändå åka till Skövde för att lämna igen vårt babyskydd som vi hyrt på Kss. Detta kan vi inte vänta med då det kommer att kosta oss 1200:- pengar man kan lägga på andra saker än en gammal sliten bilbarnstol som 10 familjer har haft hemma innan oss.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Mamma-Mu

Ett tips så här i förkylningstider...

Läste att mannen din har hosta...

Flytande alvedon säger jag bara!

Behövs inte mycket men det stillar hostan super bra hos vuxna!Krya på er!!!!Kram Mimmi

Postat av: lotta

blir hostan övermäktig får camill knalla doktorn o be om kokiliana(hostmedecin) men lillan får ej ta detta det är starka grejor man kan bli hög men super effektivt

2009-01-08 @ 20:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0