Snickrat upp det nya

2009-01-03 @ 18:14:46   

Satt i soffan och bestämde mig för att det var dax att göra någon nytta, satte upp vår nya tavla som är nu är placerad i vårt sovrum, samt Englas prinsess drapperi som hon fick av sin morbror i julklapp, himla sött måste jag säga :D. Jag vet att det är meningen att detta ska sitta för hennes dörr men eftersom att jag inte tål ljudet av bambudrapperier så valde jag att istället ha det på väggen där det dessutom kommer att vara helt längre då det ofta går sönder pga slitage när man har det för en dörr.


Visst är det så snyggt med brunt och rosa ihop! Tavlan är som gjord för vår vägg. Imorgon kommer det bilder på det nymålade vardagsrummet.

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Maddix [Foto & Familj]

I love that sound! Men blir jobbigt när de små ska stå och dra i det hela tiden för att de låter så kul! Jag vet! Min syster har ett i annat mönster och Freja älskar det drapperiet!Väggen blir kanon!

Puss från oss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0