Tillit

2009-01-11 @ 11:19:04   
Tillit är det dem flesta säger är viktigast alla slags förhållanden. Gäller inte den regeln längre när det gäller att vara ärlig mot sina läsare när man driver en blogg? Vid ett flertal gånger har jag kommit på personer som som vrål ljuger rakt upp och ner i sina bloggar. Jag har valt att inte konfrentera dem vilket bara skulle vara pinsamt för deras del.

Men varför ljuger man? För att få fler läsare? För att låta andra tro att man lever i en dröm? Eller bara för att man inte vågar stå för vem man egentligen är? Vad svaret än är så tycker jag att det är fel.

Visst det finns mängder av bloggar som går ut på att skapa en flickas/killes drömliv och iscensätter en människa som kanske egentligen inte finns, men då är det oftast rakt igenom. Inte vissa inlägg hit och dit. Ja här kan jag sitta och skriva hur länge som helst men håller ni inte med?

Stå för vilka ni är, ni är inte mer än människor.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Sanna

Jag håller med dig fullständigt. Man vill inte läsa fakebloggar, utan man vill läsa ärliga bloggar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0