Tyra - min nya favorit

2009-01-06 @ 15:11:04   
Jag klickar mig dagligen runt bland mängder av bloggar för att hitta en favorit. Men många bloggar påminner om varandra och den personliga touchen är som bortblåst. Jag vill läsa om dig som bloggare, inte om skvaller och dylikt. Om dig och ditt liv.

Jag har hittat min nya favorit
TYRA , En tjej som slagit mig med storm. Allt hon skriver är så sant. En modell som även visar dess baksida och vill/kan hjälpa sina läsare att stärka sitt självfötroende på nolltid. Mer kvinnor som Tyra och bloggvärlden skulle genast höja statusen på just bloggandet.

Tyras och min humor är densamme och på såt sätt bjuds ja på härliga skratt dagligen. Något som jag hyllar Tyra extra mycket för är hennes inlägg om hur bilder retucheras och vad smink gör en människa till en skönhet, är det samma person? Ja datorn gör minsann våra modeller till felfria människor. Iallafall om vi pratar skönhet. Under ser ni före och efter bilder på tre personer ( bilder lånade ifrån Tyras blogg )

Jovisst luras man en aning, lite skrämmande om ni frågar mig.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Tobbe

Svar: Köpte du den där WHITE NOW från Pepsodent? Den har jag också, och jag märkte inte heller något efter första bortsningen. Det börjar bli vitt efter ganska två veckor och det gäller att borta både morgon och kväll. Sen skiner dem som en sol ! :D

Postat av: Linn, en norrlännings betraktelser

Hej! Jättefin blogg och bra innehåll! Jag har just skaffat en ny blogg, kolla gärna in den! Lämna gärna en kommentar och följ gärna med bloglovin'!Ha det bra :)

2009-01-06 @ 19:00:46
URL: http://linnmariedins.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Svar: Fota dina tänder innan du börjar, det gjorde jag :)

2009-01-06 @ 21:09:21
URL: http://tobbejonsson.se
Postat av: Isabel

Smink & photo shop kan göra mkt :D

Skrev också om nåt likande för nån dag sen i min blogg titta gärna / isabel

2009-01-07 @ 01:48:24
URL: http://isabelhernandez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0