Uppskattning

2009-01-26 @ 20:37:09   

Dagen har bestått av ärenden och besök. Vi vaknade inte föräns kl 12:00 så jag fixade mig och väntade in Ida för att ta en promenad, första hållplatsen blev Bvc där jag fick råd om vad jag skulle ge lillan och inte nu när hon är sjuk. Sempers magdroppar skulle tydligen vara kanon bra så apoteket nästa, och 179:- fattigare. Sjukt vilka priser dem tar men allt för att lillan ska må bra. Ica nästa och handlade massa smtt och gott till Engla.

Den traditionella fikanGick vidare till jobbet och hämtade mitt schema, såg mkt bra ut bara en delad tur. Sist men inte minst så köpte jag en present åt Camill, han måste ju uppskattas nu när han är så underbar och tar hand om lillan så bra nu när hon är sjuk och jag jobbar.

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Anonym

Sofiiiee...jag har tappat bort lappen där ja skrev upp adressen ja skulle skicka mitt cv å så till...kan inte du ta reda på det nästa gång du jobbar? hon hette Annelie nånting... puss

2009-01-26 @ 21:30:45
Postat av: lotta

va fick du för fina presenter när du var hemma på heltid:)

2009-01-27 @ 18:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0