Vad gör alla?

2009-01-20 @ 15:47:14   
Det kommer stunder då man sitter och funderar vad alla gör? Alla som har funnits med tidigare i ens liv. Alla gamla klasskompisar och kompisar för övrigt. Det är konstigt hur man väljer att förlora kontakten med många som på ett eller annat sätt betytt något för en.

Visst människor förändras och väljer olika vägar, växer ifrån varandra och bla bla. Men det behöver ju faktiskt inte betyda att man "glömmer" varandra för det. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag har inte glömt någon som någon gång på något sätt tagit en plats i mitt hjärta men antar att det är så för alla?

I år är det 5 år sedan vi tog studenten och 8 år sedan vi slutade 9:an. Ja det är helt obegripligt, det är dax att styra upp klassfester. Gymnasievänner ska vi dra ett 5års jubileum i år? Det tycker jag absolut haha men snälla låt inte samtalsämnet bli hur vi har strassat upp våra kariärer det är ju bara så tråkigt ( kanske för att jag inte har någon vidare kariär haha ) Men vad gör vel det jag har det vackraste och bästa man kan ha vår alldeles egna lilla prinsessa och det finns inget mer värdefullt här i livet.

Bjuder på ett sjukt gamalt kort, sommaren 2004 snart exakt 5 år sedan
.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Madde

Sommaren 2001, snart exakt 5 år sen ? Öhh där fick jag mig en tankeställare kan säga ;) De går ju inte ihop för 5 öre :D

Postat av: Madde

förstog att de va så, men då började ja fundera på när de var taget, för 5 år sen, el 2001 =)

2009-01-20 @ 17:43:08
URL: http://maddooh.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

Ja klarT! Man har alltid kul på kryssningar!! :PNja jag ska träna som fan i veckan.. och helgen vet jag inte.. jobba lite.. och troligtvis fest! :)

2009-01-20 @ 22:22:54
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Frida

du har blivit utmanad på min blogg! =)

2009-01-21 @ 17:01:46
URL: http://friggidy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0