Alkohol = Narkotika

2009-11-11 @ 11:34:38   
Segern var inte så långt borta, igår slog jag Anna på Alfapet. Det är stort för mig ska ni veta med risk för att låta väldigt nördig! Visst jag erkänner när det gäller Alfapet är jag en riktig nörd :D

Kom precis hem ifrån skolan efter ett att ha lyssnat till Narkotikapolisen i Lidköping. Himla intressant det var inte jätte mycket jag lärde mjig då jag redan studerat in det mesta redan. Men det här med droger slutar aldrig existera och det är skrämmande att se hur det sjunker i åldrarna för användandet.

Alla ni som påstår att Hasch och Cannabis skulle vara helt ofarligt kan nu kassta er i väggen. Visst det är inte farligt på så sätt att man vid intagandet förändras i sinnena till det negativa. Men att 1 av 10 schitzofrener har blivit det pga Cannabis. Samt att sinnes och inlärningsförmågan påverkas.
Mer skrämmande är väl ändå att om alkoholen idag skulle dyka upp skulle det ej vara lagligt utan klassas som narkotika. Det är en farlig drog, ja den vet vi alla hur man kan handla och bli utav. Och den ser många som ett sandkorn i öknen, varför? Jo just för att du kan gå till närmsta system och köpa vad du ska ha utan att känna dig dåligt. Men det är ju trotsallt en drog!

Jag skulle kunna sitta här och skriva och skriva men nu ska jag åka till jobbet och umgås med våra mysiga tanter och farbröder!

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: för narkotika

vetenskaplig fakta om drogerhttp://video.google.com/videoplay?docid=6108672696241807159

2010-01-08 @ 20:08:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0