De behövs inget mer

2009-11-24 @ 14:43:42   

Alla pratar om pengar, att pengar gör så att man blir lycklig, Att pengar gör så att man kan leva lyckligt. Men är det verkligen så? Frågar du mig så får du svaret att hur många miljarder du än har på kontot så kan du aldrig bli lycklig om du inte får och ger kärlek.

Kärlek är en lycklighetsbomb som en dag förhoppningsvis exploderar för alla. Finner du inte din partner så har du fortfarande den sanna kärleken hos din familj och vänner. Det låter hemskt men hur vet man att det är kärlek? Det kommer en stund i livet då faktiskt sållar bort människor ur ditt liv. Energi slukarna och dem som sprider negativ energi som pesten.

Folk som håller på med elaka förtal, sprider lösa rykten och sysslar med tomt prat.
Tyvärr så finns det många av dem och dem kommer aldrig att försvinna! Se till att inte beblanda dig med dem och bli föralldel aldrig en utav dom!

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Ida

Det stämmer bra Sofie.

Men tyvärr så finns det människor som älskar intriger och gör allt för att få dom.

Postat av: Denna Sanna Kvinna

Visst finns det de, men det är ju just dessa små energislukare som man ska sålla bort :D

2009-11-24 @ 16:31:07
URL: http://sofieb.blogg.se/
Postat av: Molly

Inom hinduismen och buddhismen är lycka att vara snäll och göra goda gärningar.. så det tror jag på.Pengar är olycka för mig. Jag hatar pengar!

2009-11-24 @ 19:14:53
URL: http://molkan.se
Postat av: Ingrid

Jag förstår precis hur du menar, man blir ju helt slut av att omge sig med människor som håller på med sånt! Hellre några få riktigt goda vänner än många "kompisar."

2009-11-25 @ 08:31:59
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: lotta

man kan ingenting ta med sig

2009-11-25 @ 15:57:15
Postat av: Sara

Jag har inte varit och kollat än, hade helst velat ha den i svart eftersom vi nyss köpte en liten hallmöbel som är svart.Underbar bild på Camill och Engla.

2009-11-26 @ 17:31:31
URL: http://sarasonic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0