Det närmar sig

2010-01-07 @ 16:08:56   
Som jag nämt tidigare har vi köpt en lägenhet, tanken slog mig häromdagen att det är dax att köpa flyttlådor. Jag har ännu inte bestämt vilka tapeter vi ska ha det enda rum som det är färdigköpt till är hallen.

Det finns så oerhört mycket fina tapeter men det smakar så brukar det också prydas med en prislapp därefter, och men handen på hjärtat kan ja säga att jag betalar inte 400:- för en rulle tapet som endast räcker till 3 våder. Räknade lite på vad det skule kosta att tapetsera hela storarummet och det slutade på4000:-, känns inte alls värt dem pengarna och då är det yttligare 4 rum kvar att tapetsera.

Lägger heller pengarna på färg och kanske en släng av fondväggar men tapet ( trots att jag tröttnat på dem en aning )

Jag vet en sak jag ska göra iaf, SKAPA.

Måla en helvägg och sedan knalla till mina gamla högstadieskola i hopp om att få låna en overhead ett par timmar. Jag har gjort en bild på ett "rum" i PS, långt ifrån den snyggaste men ger er iallafall en liten inblick i vad jag menar. På våra väggar ska det finnas liljor, inte just denna då jag målade den på frihand lite snabbt nu, men något liknande.

Vad tycks?

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: lotta

har du varit på colorama i skövde dom ska ju ligga mycket under i priser

2010-01-07 @ 19:21:39
Postat av: TC

Kan säkert bli skit snyggt med liljor =) Men fan va tråkigt att det ska kosta så möe... Ha d =)

Postat av: Ingrid

Tack så mycket :) Har haft lite problem med profilbilden på sidan. Vet inte om den syns nu, men jag orkade inte mer haha..

2010-01-12 @ 17:50:46
URL: http://p0llys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0