Dresscode White

2010-01-25 @ 20:35:28   

Vi är bjudna på en helt galen fest den 6 Feb, Black and White party. Killars dresscode black och tjejers dresscode white. Har letat som en galning efter någon snygg vit klänning eller något snyggt vitt överhuvudtaget.

Men har hittat en outfit nu, enkel men ändå snygg! Inte helvitt men ändå diskret och sticker inte ut som det skulle göra om jag slog till med något färglatt med vita detaljer.

Så vad tycker ni? Med snygga vita smycken och väska. Är det helt fel eller funkar det trots att det inte är helvitt? Kavajen kommer ju förmodligen åka av ganska fort, då det lär bli varmt.

 

Det borde funka om inte får jag trycka på min hårfärg, jag menar hur många har färgat håret blont för att det är dersscode white ;)

(har klippt och trixat ihop alla plagg i PS för att outfiten ska se så äkta ut, där av lite vridna knän och osv på bilden )
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Ingrid

funkar finemang tycker ja :D

Postat av: Ida

Jo jag gnällde på grabbarna som inte visade respekt för en helfull buss. Och de med gubben så hann jag inte och när han väl satt ner ville jag inte direkt skälla ut tjejerna hahaha ;)Det var även en gubbe som sa till dom också så kändes lite väl dumt då Så tyst var jag verkligen inte. Men de e för jävligt hur folk kan med.

2010-01-26 @ 20:09:20
URL: http://snorpaan.blogg.se/
Postat av: lotta

lägg ut en bild så jag får se håret

2010-01-26 @ 22:19:35
Postat av: Ida

Jag vill med se hur håret blev ;I) Fast de kanske jag får se i helgen?? elle jobbar du i helgen?? i am coming home haha

2010-01-27 @ 14:58:10
URL: http://snorpaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0