En blondin i ett mörkt skal

2010-01-22 @ 14:35:58   

Just nu känner jag mig som en blondin i ett mörkt skal, hehe. Det kommer alltid stunder då man saknar sin vanliga hårfärg. Dock har jag inte mitt blond, blonda hår kvar efter alla färgningar.

Jag har fått frågan hur jag har råd att färga håret så ofta och svaret på det är, Ära vare gud i höjden, detta har jag gjort i slöjden.

Jag gör det alltså själv.
Jag har faktiskt aldrig färgat eller slingat håret hos någon frisör utan väljer att göra detta själv hemma istället. Varför? För att jag kan det och tycker att det är vansinningt att slänga ut 1000:- på att låta någon annat göra det som jag kan göra precis lika bra själv. Visserligen besparar man sig själv värken och krampen man får i armarna av att själv dra ut slingor ur hättan men vill man vara fin så får man lida pin.

Visserligen är det en match att få tillbaka sitt blonda hår när man är mörk, men det går (vilket alla frisörer säger att det är svårt och avråder) Det gäller att ha tålamod och inte påfresta håret allt för mycket. Jag väljer metoden att slinga, det ser naturligt ut och du sliper den platina looken som allt ifrån läcker.

Nu ska jag inte klappa mig på axeln allt för mycket då jag nu har röda och lila inslag i min hårfärg och bara av att tänka tanken får jag oranget hår ( det kommer att bli oranget ). Men som sagt när det blir oranget så kan man slänga i en askblond eller pärlemorblond det gör susen.Slänger in ett resultat sen, nu ska det slingas! Hujueda mig vad läskigt :D

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Ida

yes i know har själv läst de där ;) De e just df jag inte tror på några smörjor hehe men tack iaf ;P

Postat av: Ida

Men gumman dom avråder nog det just för att det sliter något oerhört på håret. Måste ju vara därför ;) Jag har heller aldrig färgat håret hos frissan och det har bara blivit fult en enda gång och det var när jag gick i sjuan ich försökte blondera det. hahahaha

2010-01-22 @ 17:06:05
URL: http://snorpaan.blogg.se/
Postat av: Jag

Jepps, men att slinga håret sliter inte lika mycket som att blondera det. Jag har fått svaret att det inte är att rekommendera att försöka få håret blond när man har färgat det brunt därför att det inte blir något bra resultat :)

2010-01-22 @ 17:45:08
URL: http://sofieb.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag kommer ihåg när vi va små, du hade verkligen kritvitt hår! Då va du tok-blond :P Men det brukar blir lite mörkare när man blir äldre ändå va? Fast är klart, hårfärg gör ju sitt me! Jag börjar ju äntligen få fram min narutliga hårfärg, den har jag knappt sett de senate 10 åren haha.. Puss

2010-01-22 @ 19:30:18
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Ida

Mitt hår blir kanon slitet när jag har slingat det, men jag har ju masssaaa masssa tunna fina hårstrån de kan ju vara df. Ingen aning. Vet bara att det sliter som faaaan på håret och att man måste hålla på med inpackning och grejs så man inte tappar hår och grejs... Men de blir ju lika slitet hos frissan som hemma så de blir ju billigare iaf hehehe

2010-01-22 @ 21:33:28
URL: http://snorpaan.blogg.se/
Postat av: Carro

Lycka till gumman, du kommer säkert bli skit sexig:)

2010-01-22 @ 23:45:01
Postat av: Diana - Gravid ♥

visst går det bra att lägga upp det i din tävlingsblogg!! =) Kram söta

2010-01-23 @ 18:29:18
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jaa gumman det är ju mysigt men du kanske skulle satsa på ett syskon till din vackra ögonsten då :P

2010-01-23 @ 19:35:31
URL: http://infected86.bloggsida.se/
Postat av: Micaela

Om det är så onödigt eller vad du nu säger ska du väl inte ens spendera din dyrbara tid på att kommentera skiten? Eller?

2010-01-24 @ 00:03:33
URL: http://specialorders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0