Det verkar vara något, visst?

2010-06-28 @ 17:33:57   
Det verkar var vara något speciellt med mig och tur eller ska vi säga otur? Ni som följt mig ett tag kanske kommer ihåg att jag slet som en oxe för att få ett svar på om jag kom in på skolan som jag nu ä färdig med. Rektorn hade glömt att skicka in ansökningen jag lämnade till honom innan han gick på semster vilket givetvis ställde till problem, men efter att jag slitit som en oxe ringde han upp mig på sin semster och var lite halv sur ( han tyckte nog inte om att någon sa åt honom att han inte skött sitt jobb) De löste sig till slut och bara några få dagar innan termin satte igång fick ja reda på att allt var Ok.

Det kan ju inte bli värre eller hur?
Trodde jag ja. För en månad sedan när jag var klar med skolan och alla betyg var satta ringde jag dem och bad dem skicka mitt betyg då jag måste lämna in det till Löner för att få högre lön, inget betyg kom. Den 16onde ringde jag igen och dem bad om ursäkt och sa att det skulle skickas samma dag. Det är nästan två veckor sedan och ännu inget betyg har kommit och alla har nu gått på semester och skolan är stängd och inte föräns till hösten kan ja se mina Kanon betyg som består av 85% MVG ;). Bara för att det snart är semester innebär väl inte det att man ska slappa ihop fullständigt och strunta i att göra sitt jobb? Visst det är mänskligt att glömma men två gånger är inte okej. Min löneshöjning kommer jag att få ut retroaktivt men blir bara så irriterad.


(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0