Äldre och vis? Knappast!

2010-05-24 @ 18:25:47   
Jag har alltid trott att ju äldre man blir ju mer vis och klok blir man, samt att man vet hur man beteer sig.

Idag hände något som fick mig så paff att till och med jag Sofie som alltid har svar på tal fick tunghäfta. Jag kliver in på solariumet där det står en tjej och väntar på sin tur. Ja frågar henne varför hon inte går in i det som är ledig får svaret att det är någon där inne och att personen snart borde komma ut då hon väntat fem minuter.

Jag väntar och väntar. Efter ca 10 min alltså sammanlagt en kvart slår mig tanken att det kanske har hänt något mer personen som är där inne. Så jag knackar på och säger:

(Jag) - Hallå. (dörren öppnas hastigt och en kvinna 40+ kliver ut)
(Jag) - Får be om ursäkt skulle bara se så att det inte hade hänt något.
(Hon tränger sig förbi mig) - Öhh nej ditt jävla pucko. (rusar ut)
Kvar står jag med hakan ner till knäna och allt jag får fram är ett - Men gud eller.

Detta var det sista jag hade förväntat mig att få som svar. Här försöker man vara snäll och tänka på andra och vad händer? Jo man råkar ut för en bitter medelålders kärring.

Vad gör man egentligen i ett solarium en kvart efter att ens tid har tagit slut? Min teori säger att hon inte fått sig något på länge och fick ta till lena handen, och när jag då stör blir hon ännu mer bitter.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Ingrid

haha vilken jävla kärring!

Postat av: Anonym

Ja de eller om hon tog drogor eller nått :)

2010-05-24 @ 21:48:42
Postat av: louice

Haha, finns verkligen folk till allt och överallt =)

2010-05-25 @ 12:10:46
URL: http://louicel.blogg.se/
Postat av: Ingrid

synkronice? vad är det?nej det är sant, de gör ju antagligen ingenting. det går ju inte prata med människan heller för han har nåt fel i huvudet.. på riktigt, han har nån sjukdom. och han skulle aldrig öppna dörren om jag kom ner med M för han blir livrädd när han ser honom och springer in och låser om sig så fort han hör honom i trappan. han är bara tuff när jag eller nån annan tjej är ensam.. :/

2010-05-25 @ 20:11:40
URL: http://p0llys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0