Det underbara resultatet

2010-11-30 @ 18:01:24   
Jag har varit borta men resultatet av tystnaden är för mig underbart! Vi är nu helt klara med Englas rudem det är bara dem nymålade listerna som ska på plats och möbleringen som ska fixas. Ingen som har ett litet skrivbord att sälja?

Vi lade golv ändå, ingen ide att fixa om man inte gör allt samtidigt då blir det aldrig av sen. Det blev ljus, ljus ek och passar som handen i handsken i rummet.

Nej nu ska ni få ta del av resultatet och jag hoppas på att ni tycker att det blev lika lyckat som jag efter att jag varit och kladdat på väggen :D Detta är alltså ingen tapet utan pensel och färg!
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Malin

Jaa men det blev ju bra!!! Vad du kan :)

Ritade du efter overhead??Skitabra får jag säga igen kan du inte ta ett kort sen på hennes rum när du möblerat så får man se ett klart rum??

Kramiz ...

Postat av: Cassandra

Snyggt de blev! Målade du med vanlig målarfärg och tunn pensel?

2010-11-30 @ 19:21:37
URL: http://www.cassis24.blogspot.com
Postat av: Denna Sanna Kvinna (jag)

Svar:

Tack , jag är jättte nöjd med resultatet :)Malin: Ett hus är målat efter overhead samt halv trädet, Resten målade jag själv då jag inte ville att huset och trädet skulle se likadana utCassandra: Jag köpte en tunn pensel ja, färgen är samma som vi haft får att måla våra lister mer.

2010-12-01 @ 06:57:59
URL: http://sofieb.blogg.se/
Postat av: louice

Duktiga Sofie, guud va fint det blev..Söt som socker =), vill oxå haaaaa =)...

2010-12-07 @ 10:37:19
URL: http://louicel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0