Ditt smarta lilla kräk

2010-11-14 @ 12:05:02   
Kraffs kraffs, ja ni vet hur det låter om man har råttor/möss på vinden när man ska sova. Dunk dunk i väggen ifrån oss och det lilla kräket låter det vara tyst i kanske fem minuter. TOKIGA!

Med ett leende på läpparna åker vi och köper 3 stora monster fällor och tar reda på vad som är det bästa betet.
Det ska dofta väl så det lockar fram dem små kräken. Glöm osten det är bara påhitt då den torkar och tappar lukt väldigt fort, jordnötssmör skulle tydligen vara väldigt effektivt. SHOT!

Igår gick vi upp för att se om någon klivit i vår genigaliska fälla. Huh? Soprent. Den lilla lilla . . . . har slickat i sig jordnötssmöret och sedan bara gått därifrån. Jisses vilket slag på näsan. Nu har vi inte bara råttor/möss utan vi matar dem också med riktigt smarriga saker. Vi gjorde ett nytt försök och skyndade oss upp för att kolla hur det såg ut imorses.Två av fällorna var soprena medans dem förmodligen sparade den andra till ett annat festligt tillfälle. Glöm erat jordnötssmör nu ska ni få se på krig. Inte helt konstigt att dem valde att bo just hos oss jag menar man brukar ju dra sig till människor med av samma sort. Alltså dem kloka gnagarna passar hos den fruktansvärt kloka familjen!

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Cassandra

Hos mamma brukade vi fästa nötter. De e ju bra om de sitter fast så dom måste slita lite i fällan för att få bort de som sitter där, annars smäller de icke =)

Postat av: lotta

choklad är effektivt,sen ser jag att pinnen är för långt in i hålet det går att ställa fällorna att dom smäller vid minsta beröring

2010-11-14 @ 21:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0