Höstprojekt

2010-11-12 @ 12:53:22   
Det är när det är höst/vinter som det börjar klia i fingrarna och hjärnan går på högvarv, måste göra något! Helst av allt skulle jag vilja tillbringa tiden ute dygnet runt som man gör när det är sommar men det är väl tur att vi inte kan påverka vädret det hade bara gett oss yttligare en sak att kriga om.

Hur som helst hösten har sin charm, alla tända ljus som lyser upp i höst mörkret och myset i soffan är på högnivå. Men något mer måste hända! För er som inte vet så bor vi idag i en bostadsrätt med 4 rum och kök. Vi är tre personer i hushållet vilket har gjort att ett rum blev till Englas eget Tv-rum.

Är inte alls nöjd med detta rum då det mest ser ut som ett "här ställer vi saker vi inte får plats men någon annanstans rum" Så nu är tanken att vi ska skifta dessa två rum. Englas rum blir alltså till nya mys/läs/tv rum medans det andra spektaklet blir till Englas nya fina rum. Dem tråkiga plastmattorna ska bort och golv ska läggas. Dem ännu tråkigare tapeterna ska bort och vi ska måla och tapetsera.

Jag hittade en kanon fin tapet men när jag såg att den kostade 600kr rullen skrattade jag lite och sökte vidare. Visst det hade "bara" gått på ca 3000 för dem väggarna jag skulle tapetsera men när man har en 3-åring tycker jag bara att det är barnsligt att lägga dem pengarna. Det slits och har man riktig otur så målas det. Ni ska få se ett smakprov.Fint va? Riktiga charmiga små gubbar men hade hellre sett dem på ett papper :)
, hjärnan går på högvarv här ska det målas. Hur? Jag får suga på den karamellen en stund så slänger jag in ett så blir det längre fram.
(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Cassandra

De är skit svårt, man vill ha så mycket men måste ju bestämma sig för bara en tapet!En kompis till min moster satte jätte fina barntapeter i dotterns rum bara de att några dagar efter inflyttning så rev dottern ner tapeterna :O


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0