Hur tänkte dem nu?

2010-11-15 @ 17:48:11   
Jag har verkligen gröna fingrar (läs inte). Men visst vill jag som alla andra pryda hemmet med läckra flowers! Nu det sista har jag lyckats hålla alla blommor i hemmet levande men nu har det hänt något, två av dem har precis tokdött. Vet inte vad som gick fel men dem stendog på bara några dagar, antar att dem tröttnade på ägaren som inte gav dem lyxen att sitta att prata med dem, puhh pyttsan!

Nu har jag varit och köpt nya blommor och tog ett säkert kort, dem omtalade garderobsblommorna. Ja dem är i princip omöjligt att ta död på
. Enligt mig är dem faktiskt ganska behagliga att titta på också. En en tanke slog mig. Blommor är ju inte jätte billigt det vet vi alla men varför är den blommorna som dör såfort du bär hem dem som kostar skjortan och sötbitarna som lever i evigheter som är billiga? Iof ganska bra för mig men visst vore det roligare att kunna ha alla färgade blommor i hemmet utan att det märks i plånboken om man skulle behöva köpa nya stup i kvarten.

De döda blommorna kostade mig 199:- , dem nyinköpta blommor samt dekorationen svartmålad bark/hjärtan på tråd/pärlnålar kostade tillsammans strax under 150:-.

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Cassandra

Dom dyra blommorna, en sån har jag med, de är murgröna va? Min dog oxå men jag plockade bort alla vissna blad o fortsatte vattna o gues what?! Den tog sig igen =) Är oxå skit kass på att hålla blommor vid liv.

Postat av: TjockisMamman

JAg har nästan BARA stora fina gaderobsblommor hemma annars dör allting från mig...

Duschar blommorna EN gång i månaden och de e fina glansigt gröna....

2010-11-16 @ 10:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0