Tillbaka

2010-11-11 @ 17:44:22   
Jag är tillbaka och förhoppningsvis med mer skrivning än innan. Dagarna går och består av jobb och familj så vad finns det att dela med mig om?

Ja att dagarna ser likadana ut är ju inget att skylla på, om man kollar tillbaka i min blogg så såg det ut precis likadant då skillnaden är dock att inläggen sprutade in på bloggen. Det är vardagen man ska dela med sig om, dem små härliga och glädjegivande händelserna. Så shot!

Som många vet är jag rökare, Usch och fy och blä! Jag vill sluta, fimpa skiten men har inte den riktiga motivationen som jag vet krävs av mig. Så jag gjorde såhär.Löjligt men kul om ni frågar mig. Vad kan få dig att känna mer press än 200 som skrivit under på att jag ska sluta?


(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: TjockisMamman

Åhh sicken press du sätter på dig men det e ju en rolig grej om det blir 200 personer som vill att du ska sluta röka.... You go...Röker du inne under fläkten eller ute....??Jag har varit siggfri nu i snart 4 veckor...tar lite snus då o då..för att dämpa SUGET efter siggen som kan vara ENORM ibland kan jag lova men bara du hittar DIN egna motivation så FIXAR du det också kan jag lovaALL LYCKA NU...

2010-11-11 @ 19:18:12
Postat av: Denna Sanna Kvinna (jag)

Tjockismamman svar: Haha ja visst sätter jag press men kan vara nytigt ibland. Jasså grattis, ja snus vore ju ett alternativ men spyr nästan av bara lukten :)Ja röker enbart ute, usch fy och väldigt mycket blä att röka inne!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0