Om några timmar

2010-09-04 @ 09:43:00   
Om några timmar lyfter vårat land och ca fyra timmar senare landar vi i Antalya. Väskorna är packade och pass och biljetter ligger på plats. Försöker tänka dem tre P:na det är trotsallt pengar och pass som är det viktgaste men P-piller är ett BIG no no och har ersatts med pollenallergi, need my medication.

Jag vet at det är nu i Sept som temperaturena börjar att sjunka i Turkiet så var tvungen att google fram lite väder, den första sidan gav mig en chock och jag ville bara skrika, ja resultatet ser nu här under.


Jag tänkte det kan inte vara sant! Det får inte vara sant, bättre väder här hemma ju! I ren panik gjorde jag en ny sökning och pustade ut när jag fick se att det endast var denna sida som visade detta skit väder ett tiotal andra sidor visar snarlikt som sidan här under.

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Cassandra

Den andra såg mer trolig ut! Vi brukar åka sep/okt o då är de alldeles lagom varmt att ligga på stranden!

Postat av: Ida

Haha men Sofiiiieee?? Ska sverige flyttas till turkiet??? NOOOOOO, i dont want too :D Hoppa ni får de fint. Kram

2010-09-05 @ 14:57:33
URL: http://snorpaan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Jag försöker hitta nya "Blogglovinvänner" som har intressanta bloggar att följa och som också är intresserad av att följa min blogg. Är du intresserad av detta så får du gärna höra av dig, annars är det ju bara att du tar bort min kommentar.

Ha det bra! =)

2010-09-06 @ 22:43:34
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0