Suck, pust och stön

2010-09-29 @ 18:58:22   
Nappar, nappar, tuttar och tuttar. Finns det något tråkigare och mer jobbigt än att ständigt vara på nappjakt? En av dem frågorna som ställs mest här hemma måste vara - Mamma var är min tutte

Vad kan man göra för att slippa detta skit tråkiga tidsfördriv?
Har provat allt tror jag. Det lättaste vore ju att alltid lägga dem på en och samma plats men det funkar inte i detta hem :) Förhoppningsvis så blir det slut på letandet efter julafton för då ska Engla lämna alla sina nappar till jultomten, hans tomtenissar måste ju också ha tuttar.

Engla är ju nu tre år och det är dax att avvänja. Tre år och klokare, nu har nämligen även hon tröttnat på att leta efter sina nappar när hon ska ha en.

- Mamma var är min tutte?
- Vet inte älskling du får leta.
- Mamma jag är verkligen trött.
(eller) - Kan inte jag har tappat mina ben.
samtidigt som hon kollar på mig med sina stora bruna rådjursögon så det slutar alltid med att jag ger med mig och letar tills jag hittar en.

(Denna blogg drivs för både min och eran skull. Vad snäll och respektera att ALLT på min blogg är copyright-skyddat, om du önskar använda dig av något material fråga först Tack!)

Säg något
Postat av: Anonym

Joo den fenomen känner jag igen...

varje kväll inför nattning är de en evig letande på dessa nappar eller appa som mina småttingar kallar det...Men de har ju napp bara på nätterna...

2010-09-29 @ 20:47:45
Postat av: louice

Haha, ja det där känner man igen... Men gud vilka söta nappar på bilden vart har du hittat dom?

Postat av: lotta

hon är smart den tjejan.

2010-09-29 @ 23:23:02
Postat av: Cassandra

Hahaha, Goa ungar! Här är de bara snutten som hägrar men den går ju inte ha i handen när man leker så oftast ligger dom kvar i sängen =)

Du får göra som mamma, knyta fast en napp i ett snöra i skafferidörren. Hon får snutta hur mycket hon vill men bara i köket =) Natta slutade ganska fort för de va ju trisst att sitta där själv!

2010-09-30 @ 18:13:19
URL: http://www.cassis24.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0